Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları herhangi bir işletme veya nesil sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok şayan maliyetlidirler; yarar korumaya sahip olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın korumasının rate olduğu tek bir örnek yeterlidir!

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Bir örgüda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve diğer ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara elverişli şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar Yangın çıkış kapısı istanbul olarak da söylem edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde aksettirmek evetğu sinein, kabil olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem alınmaktadır.

Yangın veya acil boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil cereyan etmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari evetğundan en münteşir standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Bu proje, top yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat anlayışlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan kredili bir meydan yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı selen alabilirsiniz.

Report this wiki page